Yoga

In een yogales bij SLC Lichtpuntjes komen verschillende soorten yoga aan bod. De meeste oefeningen vinden hun oorsprong in de Hatha Yoga, Kundalini Yoga en Chakra yoga. Er zijn vele mooie vormen van yoga en daarom worden verschillende yogastijlen gecombineerd, zodat er een veelzijdige les ontstaat. 

SLC Lichtpuntjes wil graag een bijdrage leveren aan het vergroten van het bewustzijn op aarde. Daarom gaan alle lessen over een thema (de seizoenen, ontgifting, zelfvertrouwen, openheid, chakra’s en nog veel meer). Op deze manier leer je jezelf beter kennen en daardoor ook een ander.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een effectieve techniek voor diepe ontspanning van lichaam en geest. Het verbetert het concentratievermogen en de creativiteit. Je krijgt beter toegang tot je intuïtie en het heeft een positieve invloed op je slaapgedrag.

Terwijl het lichaam in een slaaptoestand is, blijft het bewustzijn helder. Je komt in contact met je onderbewustzijn, je eigen wijsheid en het zelfhelend vermogen van je lichaam, waardoor stress wordt verminderd. Na afloop voel je je uitgerust, frisser en vol energie.

Houd Facebook, Instagram en LinkedIn in de gaten voor de maandelijkse agenda.