Reviews ~ BRTT® & TRB®


“Ik had niet verwacht dat er zoveel los kwam. Ik heb al veel therapieën mogen volgen, maar dit is wel iets wat mij echt een stuk rustiger heeft gemaakt en wat meer helpt dan alleen met iemand praten.

Ik ben in korte tijd mega gegroeid. Mijn angsten zullen waarschijnlijk nooit helemaal weggaan, maar deze sessies hebben heel veel teweeggebracht. Dank je wel daarvoor!” 


“Zonder voorkennis ga ik naar Sylvia voor een BRTT & TRB sessie. Bij Sylvia voelt het door de rust die ze uitstraalt direct als ‘thuiskomen’.  In een fijne ruimte starten we met een aantal oefeningen. Fijn om zo nog meer te landen. De sessie is heel even wennen, want mijn hoofd is zó geprogrammeerd…? Maar Sylvia weet wat ze doet en verrassend snel merk ik al effect. Dat effect is na dagen nog steeds merkbaar, zowel in mijn lijf als in mijn hoofd.” 


“Voordat ik eraan begon had ik maar een vaag idee wat het inhield. Nu 3 sessies later ben ik onder de indruk van wat dit adem- en tril-werk teweeg brengt. Ontlading van verdriet/woede en daarna rust en mooie beelden zijn maar een paar ervaringen. 

Maar wat het belangrijkste is: het volledige vertrouwen in Sylvia, waardoor ik dit aandurfde. De prachtige ruimte die Sylvia heeft gecreëerd, de mooie muziek, maar vooral haar professionele begeleiding en aanmoediging tijdens de sessies zijn een warm bad. Ik voelde me volkomen veilig in het uiten van welke emotie dan ook. 

Het gesprek achteraf en de betrokkenheid in de week erna voelden enorm betrokken! Kortom een dikke 10. Dit is voor mij een plek en een benadering die ik ten volle kan aanbevelen.” Reviews ~ kaartreadings

“Wow, wat ik nu even snel heb gelezen en ik nog een keer moet gaan doen, slaat wel de spijker op zijn kop.”

“Wow wat een mooie tekst, ben er gewoon beetje stil van, toepasselijk en het klopt.”

“Het is exact wat ik ook steeds voel. Dit verhaal bevestigd dat het oké is om het rustig aan te doen.”

“Wow, Syl. Het is zo bizar en zo de spijker op zijn kop.”

“Dit is echt heel erg toepasselijk op mij en mijn huidige leven… ik ga het even op mij in laten dalen… wauw heel erg bedankt.”

“Dank je wel voor jouw antwoord. Het helpt zeker… Mooi hoe je het omschrijft.”

“Nou da’s raak.”

“Dank je wel voor deze mooie woorden! Hier kan ik wel wat mee.”

 “Hier staat zoveel wijsheid in. Dankjewel om deze kaarten te leggen en het is tegelijkertijd ook voor jou een bevestiging want het klopt 100%.”

“Ik vind het zo bijzonder hoe alles werkt, want alles wat je schrijft is zo waar.”

“Ik heb het gelezen. En zo die tekst was treffend, zeg! Dank je wel!

“Prachtig Sylvia, heel erg raak. Onwijs bedankt!”

“Wijze woorden en exact hoe het is en moet zijn. Erg bedankt”