Energetische therapie

We zijn in deze drukke maatschappij zover van onszelf verwijderd geraakt, dat een goed gesprek voor verheldering kan zorgen. Ik kan je inzicht geven in wie je bent en je daarin bekrachtigen of juist helpen om eens vanuit een ander standpunt te kijken. Alle antwoorden zitten in jezelf en ik kan je helpen deze naar boven te halen.

Ik ga ervan uit dat lichaam, Ziel & geest altijd samengaan. Wanneer er een disconnectie is tussen één van de drie, dan gaat je lijf dat aangeven. Eerst via je gevoel, maar als je niet gewend bent om daarnaar te luisteren, dan ga je dingen mankeren. Jouw lichaam heeft een zelfgenezend vermogen en bevat, samen met jouw energieveld (aura), alle antwoorden. Het heeft alles samen met jou meegemaakt en daar gaan we naar luisteren. Er zijn altijd onderliggende redenen waarom je iets mankeert of ergens mee zit. Samen gaan we op zoek naar de kern en gebruiken we het lichaam als raadgever. Op deze manier creëren we voor jou de mogelijkheid om jezelf te genezen.

Ik werk met inzichtskaarten, yoga, meditatie, klankschalen, edelstenen, essentiële oliën en Lijfkracht-herstel. Daarnaast werk ik met alles wat mijn gevoel mij aangeeft. Daarom is een gratis intakegesprek noodzakelijk, zodat ik kan invoelen wat jij nodig hebt. Dit kan eventueel op afstand d.m.v. videobellen of één van de vele online meeting apps.

Denk je dat ik iets voor je kan betekenen? Je bent niet op zoek naar een quick-fix en je bent bereid 2 tot 3 keer langs te komen bij SLC Lichtpuntjes in Spaarndam? Vul dan het contactformulier in, dan neem ik contact met je op voor het maken van een afspraak.