BRTT® & TRB®

.

Veel mensen hebben het contact met hun lichaam verloren, omdat ze het grootste gedeelte van de dag ‘in hun hoofd’ zitten. We merken opgeslagen spanning in onze spieren hierdoor niet meer op. BRTT® en TRB® kunnen helpen deze opgeslagen spanning in het lichaam te ontladen. Hierdoor herstelt de balans in het lichaam en gaat de energie in het lichaam beter stromen. Er ontstaat vaak een sterke afname van allerlei symptomen en andere aandoeningen worden voorkomen. 

Het lichaam herinnert zich iedere onverwerkte emotie en ons zenuwstelsel ondervindt hier dagelijks last van. De doorvoer van energie wordt hierdoor verminderd of zelfs geblokkeerd. Via deze krachtige technieken kun je een begin maken met het herstel en weer verbinding maken met jezelf.

BRTT®

Body Remembers Trauma Therapy® helpt het lichaam via trillen zich te ontdoen van spanning die is opgeslagen in de spieren en het bindweefsel. D.m.v. simpele oefeningen kan het lichaam zich via deze trillingen ontdoen van overbodige spanning. Je neemt tijdens de sessie allerlei lichamelijke sensaties waar en laat ze toe (trillingen, warmte, tintelingen, kippenvel, sneller of langzamer worden van de ademhaling en emoties). Hierdoor kan het lichaam de vastgehouden spanning loslaten en herstellen. 

TRB®

Trauma Release Breathwork® maakt gebruik van adem, beweging en geluid. Door intensief te ademen, erbij te bewegen en geluid te maken wordt het lichaam geactiveerd om emoties en gevoelens die gepaard gaan met oude situaties te uiten en los te laten. Als dit kan worden toegelaten zoekt het lichaam zelf zijn weg. TRB® helpt je om meer rust, helderheid, stabiliteit en vrijheid in jezelf te creëren.

Je kunt iedere sessie afzonderlijk boeken, maar ook tezamen. Een BRTT®-sessie duurt ca. 1,5 uur en een TRB®-sessie eveneens. Een volledige BRTT® & TRB®-sessie, waarbij je beide sessie achter elkaar doet, duurt ca. 2,5 tot 3 uur.

Een sessie vindt altijd plaats bij SLC Lichtpuntjes in Spaarndam. Vind je dit geen probleem en ben je bereid om een uitgebreid intake-formulier in te vullen? Dan kun je hier naar het contactformulier.