Over mij

Mijn naam is Sylvia van Attekum en SLC zijn mijn voorletters.

De S staat Sylvia, maar ook voor de Stilte. Stilte is naar mijn mening een eerste levensbehoefte. Als je de stilte toelaat in je leven, dan worden veel dingen een stuk makkelijker. Als meditatiecoach kan ik je leren hoe je de stilte, o.a. via yoga, klank of meditatie, meer kunt toelaten in je leven. Je leert jezelf beter kennen, omdat je door de stilte zicht krijgt op gedachtenpatronen en je jezelf minder laat afleiden door ‘rondvliegende’ gedachten. Hierdoor kun je alles wat je doet met aandacht doen (mindful). Alles wat je met aandacht doet maakt het leven ‘voller’, je beleeft dingen intenser.

De L staat voor Louise, maar ook voor Licht. Met SLC Lichtpuntjes laat ik mijn Licht schijnen. Ik wil hiermee een bijdrage leveren aan de groei van het bewustzijn op deze Aarde. Misschien word je geïnspireerd of ga je nadenken over onderwerpen en word je je ervan bewust hoe het er bij jou van binnen aan toegaat.

De C staat voor Christine, maar ook voor Cadeau. Het cadeau dat je aan jezelf doet wanneer je een afspraak voor jezelf maakt bij SLC Lichtpuntjes. Dit kan door een klankhealing, yoga (nidra) of een workshop bij te wonen, een ademsessie te boeken.

Tot slot ben ik de afgelopen jaren steeds meer gaan beseffen en voelen dat het geluk binnen in jezelf te vinden is. Ik hoop dat SLC Lichtpuntjes een stukje op jouw levenspad mag meewandelen om tot dezelfde conclusie te komen. Uiteindelijk willen we allemaal hetzelfde, gewoon tevreden zijn.